'Kraak en Smaak' Culinaire ontmoetingen met een inhoudelijk ingrediënt


Kraak en Smaak; culinaire ontmoetingen met een
inhoudelijk ingrediënt

De eerste Kraak en Smaak vond plaats op dinsdag 30 oktober en had als thema
Schrijven met mes en vork.

Genieten van eten ging die avond samen met plezier beleven aan woorden. Auteur
Corien Botman droeg culinaire poëzie voor en fragmenten uit gastronomische thrillers en erotische kookromans. Tussen de gangen serveerde ze kleine originele schrijfopdrachten, die de gasten ertoe aanzetten om smaak, geur, geluid en gevoel in woorden te vangen. Schrijfervaring was niet noodzakelijk; we gaan geen grote literatuur scheppen maar klein schrijfplezier maken.

Een deelnemer verwoorde het zo:


smaak
woorden smelten
op mijn tong
dansen in mijn hersenpan
kraak


Met smakelijke groet,

Frank, Hettie, Ingrid en Monique      

Geen opmerkingen: